• Visa ditt grafiska innehåll, din websida eller din applikation på ett snyggt och tilltalande sätt med hjälp av vår Informationskiosk för iPad. Du kan även låta oss anpassa ditt material och låsa åtkomsten så besökarna endast kan ta del av det material du önskar. Du kan exempelvis visa film, bilder och webbinnehåll eller låta iPaden fungera som en interaktiv produktkatalog. Välj en iPad Pro för att visa ditt budskap extra tydligt. Läs mer om våra digitala tjänster under fliken Lösningar.

  Details

 • Repetera en eller flera filmer kontinuerligt på en iPad. Filmen spelas från det att du startat applikationen tills du stänger ned den. Vi låser applikationen så att besökarna inte kan stänga ned den och använda iPaden till annat. Som tillval finns ett flertal stativ samt hörlurar.

  Details

 • Med vår digitala enkätlösning låter du användarna svara på en rad frågeställningar direkt på en iPad. Vi anpassar lösningen efter dina grafiska behov, exempelvis bakgrundsbilder, skärmsläckare och färganvändning. Vi hjälper dig att utforma frågeställningarna, exempelvis ja/nej-frågor, frågor med fritextfält och frågor med ett eller flera svarsalternativ. Statistiken för de olika svarsalternativen sparas, så du snabbt får veta vilka alternativ som var mest populära. Som tillval finns en extern bildskärm som visar statistik i realtid. Läs mer om detta under fliken Lösningar.

   

  Details

 • Med vår digitala produktkatalog / broschyrlösning visar du enkelt upp dina utvalda produktblad direkt på en iPad. Vi anpassar lösningen efter dina grafiska behov, exempelvis bakgrundsbilder, skärmsläckare och färganvändning. Utöver att läsa produktbladen kan besökarna även markera ett eller flera intressanta produktblad och få dessa levererade direkt till sin e-post. Man behöver med andra ord inte trycka upp produktblad i pappersform. Vår digitala produktkatalog går att kombinera med våra övriga applikationer och tjänster för iPad. Läs mer om detta under fliken Lösningar.

   

  Details

 • Med vår presentationslösning för iPad har du möjligheten att visa webmaterial, inbäddade filmer, bilder och produktkataloger i en och samma applikation. Materialet kan läggas lokalt, vilket gör att Internetåtkomst inte är ett krav. Besökarna kan inte stänga ned applikationen och använda iPaden till andra ändamål. Som tillval finns skärmsläckare. Läs mer om detta under fliken Lösningar.

  Details

 • Med vår weblåsning kan dina besökare endast komma åt de webplatser du tillåter. Exemplariskt för exempelvis mässor, utställningar och offentliga ytor. Besökarna kan inte stänga ned webläsaren eller använda iPaden till andra ändamål. Vi kan även begränsa åtkomst till kameran samt möjligheten att ta bort appar. Som tillval finns skärmsläckare och möjligheten att köra material offline. Läs mer om detta under fliken Lösningar.

  Details

 • Ett golvstativ med en pelare som är 145 cm hög. På bilden är det med en stående 55″ pekskärm. Stativet finns med två huvuden, ett rakt och en med mer lutning. Stativet används normalt med pekskärmar från 32″ upp till 55″. Pekskärmarna kan vara både liggande och stående som på bilden. Dator monteras normalt bakom skärmen.

  Details

 • En 55″ pekskärm med ett skal så att den ser ut som en Smartphone i jätteformat. Är det bilder och/eller film som skall visas så sköter skärmen inbyggda mediaspelare det. Fungerar både stående och liggande tillsammans med stativet på bilden för att det skall vara stabilt. Gör att kombinerar med våra programlösningar som Weblåsning och MultiTouch-plattform, båda med virtuellt tangentbord.

  Details