• Novastar MCTRL660 PRO Controller är vår nyaste modell av controller för LED som klarar upplösning upp till 1920 x 1200. Den har sex TP-anslutningar och två optiska för videosignal till LED-paneler. Bildingång är DVI, HDMI och 3G-SDI. Den har även Genlock in/ut för att synkronisera flera enheter. Utrustningen hyrs ut med våra LED-paneler i kompletta lösningar med leverans och installation. Vi har olika alternativ på LED-paneler, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktblad

  Details

 • Novastar MCTRL660 Controller är vår standard controller för LED som klarar upplösning upp till 1920 x 1200. Den har fyra TP-anslutningar för videosignal till LED-paneler. Bildingång är DVI/HDMI. Utrustningen hyrs ut med våra LED-paneler i kompletta lösningar med leverans och installation. Vi har olika alternativ på LED-paneler, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktblad

  Details

 • Novastar VX4S Controller är vår controller med inbyggd scaler för LED som klarar upplösning upp till 1920 x 1200. Den har fyra TP-anslutningar för videosignal till LED-paneler. Bildingång är DVI/HDMI/DisplayPort/HD-SDI/VGA. Utrustningen hyrs ut med våra LED-paneler i kompletta lösningar med leverans och installation. Vi har olika alternativ på LED-paneler, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktblad

  Details

 • Novastar MCTRL4K Controller är vår controller högupplöst LED som klarar upplösning upp till 3840 x 2160. Den har 18 TP-anslutningar och4 fiberanslutningar för videosignal till LED-paneler. Bildingång är DisplayPort/DVI/HDMI. Utrustningen hyrs ut med våra LED-paneler i kompletta lösningar med leverans och installation. Vi har olika alternativ på LED-paneler, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktblad

  Details