Rörligt ljus

 • MAC Quantum Profil är en bra profil-armatur som används av ljusdesigners över hela världen på grund av sin mångsidighet och sin höga kvalité. Moving head med iris, focus, zoom, shutter, dim, 6 rot gobos, 10 fix gobos, full CMY, 1 färghjul, prisma LED. Styrs via DMX.

  Mått: 648 x 452 x 431 mm (H x B x D).

  Produktblad

  Details

 • MAC Aura är en prisbelönt wash-armatur som används av ljusdesigners över hela världen på grund av sin mångsidighet och sin höga kvalité. Den första moving head-armaturen med LED. Styrs via DMX.

  Mått: 360 x 320 x 320 mm (H x B x D).

  Produktblad

  Details

 • Wash K10 är utrustad med 19 st RGBW lysdioder på 15W som ger ett komplett utbud av levande färger samt utmärkta nyanser av vitt. Den är också utrustad med en motoriserad och fullt kontrollerbar 4°-60°-vinkling. Varje färg av varje lysdiod kan styras separat. Denna unika funktion låter dig inte bara skapa ett oändligt utbud av färgvariationer, men ger också möjligheten att använda varje LED i matrisen som en pixel.  För att underlätta driften, har ljuset ett bibliotek med förprogrammerade grafiska effekter, vilka operatörer kan anpassa genom att ändra varje parameter: intensiteten av varje färg, hastighet av förändring, etc.

  Mått: 358 x 253 x 494 mm (B x D x H).

  Produktblad

  Details

 • Wash K20 är utrustad med 37 st RGBW lysdioder på 15W som ger ett komplett utbud av levande färger samt utmärkta nyanser av vitt. Den är också utrustad med en motoriserad och fullt kontrollerbar 4°-60°-vinkling. Varje färg av varje lysdiod kan styras separat. Denna unika funktion låter dig inte bara skapa ett oändligt utbud av färgvariationer, men ger också möjligheten att använda varje LED i matrisen som en pixel. För att underlätta driften så har ljuset ett bibliotek med förprogrammerade grafiska effekter, vilka operatörer kan anpassa genom att ändra varje parameter: intensiteten av varje färg, hastighet av förändring, etc.

  Mått: 385 x 330 x 589 mm (B x D x H).

  Produktblad

  Details