Presentationslösning med MultiTouch

Vad betyder MultiTouch eller Multi Touch? Det betyder att en eller flera användare kan använda presentationslösningen med flera samtidiga pekpunkter. För oss är MultiTouch när lösningen, både hårdvara och programvara, stöder från 5 upp till 80 samtidiga pekpunkter. Det stora användandet av surfplattor och smarta telefoner där alla har inbyggt MultiTouch har påverkat och gjort lösningarna med tillgängliga för besökare till våra kunder och partners.

Vi har levererat presentationslösningar med MultiTouch-applikationer under många år till våra kunder och partners, vi har testat och testar löpande de förekommande MultiTouch-applikationerna från hela världen. Vi har valt ut en handfull av dessa som vi erbjuder våra kunder och partners beroende deras behov, krav och önskemål.

Flera lyckade projekt med olika typer av presentationslösningar från en dag upp till ett år men även fasta installationer. Lösningarna går att implementeras från små till stora pekskärmar samt för videoväggar.

De levereras nyckelfärdiga med kundernas material. De vanligaste applikationerna är att visa bilder, dokument, filmer, hemsida och kataloger. Till de längre projekten men även till kortare projekt erbjuder vi fjärradministration med felsökning och uppdatering från vårt kontor via Internet.

Anpassning av kundernas material sker hos oss med egen personal men vi har även ett stort kontaktnät med externa resurser som anlitas vid behov. Oavsett uppgift så är det vi som är helhetsleverantören för våra kunder och partners.

Vi har flera olika programlösningar i vår portfölj som vår egna MultiTouch-plattform, LIMA från Touchtech m.fl. I portföljen har vi även programlösningar för pekskärmen som känner igen ett eller flera objekt som placeras på pekskärmen, tekniken kallas för Tangible Object Recognition. Kundanpassade och unika lösningar tas fram tillsammans med kund i olika utvecklingsplattformar eller #C.

Kontakta oss