eBroschyr – Digitala broschyrer, dokument och/eller kataloger

Med vår digitala broschyr- och kataloglösning eBroschyr visar du enkelt upp dina utvalda produktblad direkt på en iPad eller på en dator med pekskärm. Lösningen fungerar bäst klienter som har pekskärmar.

Vi anpassar lösningen efter dina grafiska behov, exempelvis bakgrundsbilder, skärmsläckare och färganvändning. Utöver att läsa produktbladen kan besökarna även markera ett eller flera intressanta produktblad och få dessa levererade direkt till sin e-post. Man behöver med andra ord inte trycka upp produktblad i pappersform. 

eBroschyr är helt rätt i tiden gällande de ekonomiska och ekologisk aspekterna. Normalt levereras en eller flera pallar med trycksaker och när det är slut skall mer än hälften skickas tillbaka om inte allt och det kommer inte att används igen.

Uppföljning efter sker med de registrerade kontaktuppgifterna från besökarna. De vanligaste uppgifterna är namn, företag/organisation, telefonnummer och mejladress. Lösningen är skalbar från surfplattor, informationskiosker till stora pekskärmar.

 
Kontakta oss