Mässor och utställningar

Vi hjälper dig med teknik som får dig att synas på mässor och utställningar, där det så viktiga personliga mötet äger rum. Möten som ska leda till långa och lönsamma affärsrelationer.

Det är viktigt för oss att leverera kvalitet och service i världsklass för att marknadsföringen av dina varumärken, budskap, produkter och tjänster ska bli en succé.

Vi hjälper alla våra kunder och partners med att levererar bra och spännande lösningar i världsklass inom AV-teknik och IT med tillhörande tjänster och personal. Hos oss spelar längden på ert uppdrag ingen roll. Det kan vara en dag, flera månader eller rent av ett års användning. Vårt mål är att alla utställande företag och organisationer skall få bästa möjliga gensvar från besökarna med hjälp av våra lösningar, produkter och tjänster som leder till ökade möjligheter och intäkter.

Vårt motto är att hjälpa er att dra nytta av utvecklingen inom AV-teknik och IT. Vi ger er rätt förutsättningar för att lyckas med er mässa eller event genom att leverera helhetslösningar för att maximera ditt budskap. Vi finns där ni finns – Svenska Mässan, Messe München eller varför inte Big Sight i Tokyo?

Möten och konferenser

Vi hjälper er att informera, inspirera och utveckla deltagare, medarbetare och partners på era möten och konferenser. Här träffas befintliga kunder och partners i en miljö som skapar intressanta affärsmöjligheter för att bygga långsiktiga relationer. Vi hjälper alla arrangerade företag och organisationer att stärka sina varumärken, budskap, produkter och tjänster.

Vi hjälper alla våra kunder och partners med att levererar bra och spännande lösningar i världsklass inom AV-teknik och IT med tillhörande tjänster och personal. Vi hjälper er med allt från en timme till flera dagars långa möten och konferenser. Alla arrangerande företag och organisationer skall med våra lösningar, produkter och tjänster få ett positivt gensvar från deltagarna som genererar till möjligheter, intäkter och stärker varumärken.

Vårt motto är att hjälpa er att dra nytta av utvecklingen inom AV och IT. Vi ger er rätt förutsättningar för att lyckas med möte eller er konferens genom att leverera helhetslösningar för att maximera ert budskap. Vi finns där ni finns – Waterfront Congress Centre, CCIB Barcelona eller varför inte The Venetian i Macau?

Event och evenemang

Vi hjälper er att marknadsföra och stärka era varumärken, budskap, produkter och tjänster på event och evenemang. Där träffas befintliga och blivande kunder samt partners och miljön skapar intressanta affärsmöjligheter för att bygga långsiktiga affärsrelationer.

Vi hjälper alla våra kunder och partners med att levererar bra och spännande lösningar i världsklass inom AV-teknik och IT med tillhörande tjänster och personal. Vi hjälper er med allt från en timme till flera dagars långa möten och konferenser. Alla arrangerande företag och organisationer skall med våra lösningar, produkter och tjänster få ett positivt gensvar från deltagarna som genererar till möjligheter, intäkter och stärker varumärken.

Vårt motto är att hjälpa er att dra nytta av utvecklingen inom AV och IT. Vi ger er rätt förutsättningar för att lyckas med möte eller er konferens genom att leverera helhetslösningar för att maximera ert budskap. Vi finns där ni finns – Stockholm Centralstation, Nordstan i Göteborg eller varför inte Alexanderplatz i Berlin?

Produktlanseringar

Vi hjälper företag och organisationer att lättare marknadsföra sina varumärken, budskap, produkter och tjänster under produktlanseringar. Här träffas befintliga och blivande kunder samt partners i en spännande miljö som skapar intressanta affärsmöjligheter för framtiden.

Vi hjälper alla våra kunder och partners med att levererar bra och spännande lösningar i världsklass inom AV-teknik och IT med tillhörande tjänster och personal. Vi hjälper er med allt från en timme till flera veckors långa turnéer. Alla arrangerande företag och organisationer skall med våra lösningar, produkter och tjänster få ett positivt gensvar från deltagarna som genererar till möjligheter, intäkter och stärker varumärken.

Vårt motto är att hjälpa er att dra nytta av utvecklingen inom AV och IT. Vi ger er rätt förutsättningar för att lyckas med möte eller er konferens genom att leverera helhetslösningar för att maximera ert budskap. Vi finns där ni finns – Fasadprojicering på Hötorgsskrapa i Stockholm, PopUp i Åre eller varför inte en rullande roadshow i Europa?

Fasta installationer

Vi anlitas mer och mer för fasta installationer av AV- och IT-teknik till både kunder och partners. Vi hjälper er med allt från inköp till installation med utbildning och det kan vara en kombination av teknik, program och tjänster för att lösa behovet.

Det kan vara allt från att uppgradera och uppdatera en befintlig lösning av en skärm till att leverera en nyckelfärdig lösning med teknik till ert konferenscenter där det ofta ingår någon form av interaktivitet med olika typer av styrningar.

Vi utvecklar även mjukvarulösningar och tjänster in-house för att understödja och utveckla våra kunder och partners behov inom AV-teknik och IT.