Bildmixer & Scalers

 • Roland V800HD är en livemixer som hanterar de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera olika bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Roland V800HD har inbyggd scaler på varje ingång. Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. Det finns 8 ingångar med en scaler för varje ingång: 4 st 3G/HD/SD-SDI eller Composite och 4 st DVI/HDMI eller VGA/Component samt referens. Det finns 6 utgångar: 2 st 3G/HD/SD-SDI, 2 st DVI/HDMI, 1 st VGA/Component och 1 st Composite. Utöver dessa anslutningar finns även en Multiview (HDMI) utgång som hjälper tekniker för att se vad som finns på respektive in- och utgång.

  Modell: V-800HD
  Mått: 482,0 x 115,9 x 276,6 mm (B x H x D). Vikt: 5,5 kg.

  Produktblad

  Details

 • Roland VR-50HD är en kompakt livemixer som hanterar både bild och ljus samt USB för anslutning till dator för streaming. Den stöder de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera olika bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Roland VR-50HD har inbyggd scaler på varje ingång. Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. En inbyggd pekskärm för att lätt byta källa. Det finns 4 bildingångar med en scaler för varje ingång: 4 st  DVI/HDMI, 4 st 3G/HD/SD-SDI, 2 st VGA eller 2 st Composite. Det finns 2 utgångar: 2 st DVI/HDMI, 2 st VGA eller 2 st 3G/HD/SD-SDI samt 1 st USB. Utöver dessa anslutningar finns även en Multiview (HDMI) utgång som hjälper tekniker för att se vad som finns på respektive in- och utgång. Det finns 4 st XLR-mikrofoningångar och 2 st RCA-stereoingångar.

  Modell: VR-50HD
  Mått: 434,0 x 149,0 x 306,0 mm (B x H x D). Vikt: 5,3 kg.

  Produktblad

  Details

 • Roland V-40HD är en kompakt livemixer som hanterar de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera olika bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Roland V-40HD har inbyggd scaler på varje ingång. Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. Det finns 4 ingångar med en scaler för varje ingång: 4 st  DVI/HDMI, VGA/Component eller Composite. Det finns 2 utgångar: 2 st DVI/HDMI, 1 st VGA/Component eller 2 st Composite. Utöver dessa anslutningar finns även en Multiview (HDMI) utgång som hjälper tekniker för att se vad som finns på respektive in- och utgång.

  Modell: V-40HD
  Mått: 317,0 x 108,0 x 266,6 mm (B x H x D). Vikt: 3,4 kg. 

  Produktblad

  Details

 • Multiformatswitch med fyra HDMI-ingångar och -utgångar. Tre driftlägen: Matrix, switch och split. Scalerfunktion på både in- och utgångar.

  Modell: XS-1HD
  Mått: 328,0 x 57.0 x 117,0 (B x H x D).
  Vikt: 1,2 kg.

  Produktblad

  Details

 • Roland V-02HD är en väldigt kompakt livemixer som hanterar två digitala bildkällor. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Roland V-02HD har inbyggd scaler och klarar att hantera HDPC-skyddat material. Det finns 2 HDMI-ingångar med en scaler för varje ingång och 2 HDMI-utgångar. En av utgångarna fungerar som Program (bild) och en som Preview. För ytterligare styrfunktioner behövs surfplatta eller dator.

  Modell: V-02HD
  Mått: 160,0 x 51,0 x 108,0 mm (B x H x D). Vikt: 0,6 kg.

  Details

 • Roland V-1HD är en väldigt kompakt livemixer som hanterar digitala bildkällor. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Roland V-1HD har inbyggd scaler och klarar att hantera HDPC-skyddat material. Det finns 4 HDMI-ingångar med en scaler för varje ingång och 2 HDMI-utgångar. En av utgångarrna fungerar som Multiview, Output eller Preview. För ytterligare styrfunktioner behövs surfplatta eller dator.

  Modell: V-1HD
  Mått: 313,0 x 59,0 x 102,0 mm (B x H x D). Vikt: 1,2 kg.

  Produktblad

  Details

 • TV-One C2-2855 är en kompakt scaler för att hanterar de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där en signal måste bli en annan signal. Perfekt att användas med LED-videoväggar. Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. Det finns olika ingångar: HDMI, DVI-U, SDI, HD15, YC och CV. Det finns olika utgångar: HDMI, DVI-U, SDI, YC och CV. Den löser det omvandlingen / scaling av ett format till ett annat format som en Schweisisk armekniv.

  Modell: C2-2855
  Mått: 218,0 x 42,0 x 189,0 mm (B x H x D). Vikt: 1,26 kg. 

  Produktblad

  Details

 • AnalogWay Ascender 16 är en livemixer i LiveCore-serien som hanterar de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera olika bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Den klarar även att hantera Edge Blending med fyra projektorer. Vid flera projektorer kopplas flera enheter ihop. Den har inbyggda scalers (stöder 2+1 Layers per utgång). Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. Styrs med Web RCS. Det finns 12 ingångar: 6 st HDMI, 9 st DVI-I varav tre Dual Link, 6 st DisplayPort, 12 st 3G/HD/SD-SDI och 12 st Universell Analog varav sex HD16 och sex DVI-A. Det finns 4 utgångar: 4 st Main (DVI-I, Analog, 3G/HD/SD-SDI & Optisk SPF modul), 1 st Preview (DVI, Analog, 3G/HD/SD-SDI).

  Modell: Ascender 16
  Mått: 480,0 x 544,0 x 177,0 mm (B x D x H). Vikt 19,0 kg.

  Produktblad

  Details

 • AnalogWay Web RCS är programvara för remotestyrning från dator som gör det enklare för körning med en eller flera AnalogWay-bildmixers från LiveCore-serien på event, konferenser, liveuppträdande och möten. Den har snabb åtkomst, som tillval finns touchpads med snabbknappar. Vi använder den vid körningar med Ascender 16 på datorer med Core i7 med mycket minne och stor skärm.

  Modell: Web RCS 

  Produktblad

  Details

 • AnalogWay Di-Ventix II är en livemixer som hanterar de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera olika bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Den klarar även att hantera Edge Blending med två projektorer. Vid flera projektorer kopplas flera enheter ihop. Den har fyra inbyggda scalers (stöder 4 Layers). Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. Det finns 16 ingångar: 4st DVI, 4 st 3G/HD/SD-SDI och 8 st Analoga VGA/Video. Det finns 3 utgångar: 2 st Main (DVI, Analog, 3G/HD/SD-SDI), 1 st Preview (DVI, Analog, 3G/HD/SD-SDI).

  Modell: Di-Ventix II
  Mått: 480,0 x 420,0 x 133,0 mm (B x D x H). Vikt 7,0 kg.

  Produktblad

  Details

 • AnalogWay Ops300 är en livemixer som hanterar de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera olika bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Den har tre inbyggda scalers (stöder 3 Layers). Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. Det finns 12 ingångar: 2st DVI, 2 st 3G/HD/SD-SDI och 8 st Analoga VGA/Video. Det finns 2 utgångar: 1 st Main (DVI/Analog), 1 st Preview (DVI/Analog) och 1 st Video (3G/HD/SD-SDI).

  Modell: OPS300
  Mått: 482,0 x 115,9 x 276,6 mm (B x H x D). Vikt: 5,5 kg.

  Produktblad

  Details

 • AnalogWay Pulse Pls300 är en livemixer som hanterar de flesta HD- och SD-format utan bildfördröjning. Används för event, konferenser, liveuppträdande och möten där det finns flera olika bildkällor och där bilden visas på projektorer, skärmar och LED-videoväggar. Den har två inbyggda scalers (stöder 2 Layers). Den klarar även att hantera HDPC-skyddat material. Det finns 10 ingångar: 2st DVI, 2 st 3G/HD/SD-SDI och 6 st Analoga VGA/Video. Det finns 2 utgångar: 1 st Main (DVI/Analog) och 1 st Preview (DVI/Analog).

  Modell: PLS300
  Mått: 482,0 x 44,0 x 291,3 mm (B x H x D). Vikt: 4,0 kg.

  Produktblad

  Details

 • AnalogWay Orchestra är styrenheten som gör det enklare för körning med en eller flera AnalogWay-bildmixers på event, konferenser, liveuppträdande och möten. Den kan hantera upp till sex skärmar i enskild konfiguration eller multiskärmskonfiguration. Den har flera knappar för snabb åtkomst, joystick för enkel konfiguration och en T-bar för smidig övergång vid val av bildkälla. Vi använder den vid körningar med Di-Ventix II och två projektorer i edgeblending.

  Modell: ORC50
  Mått: 482,0 x 115,9 x 276,6 mm (B x H x D). Vikt: 5,5 kg.

  Produktblad

  Details