LEDskin by beMatrix

 • LEDskin P2.5 LED-paneler monteras till önskad storlek i beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 2,5 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en speciell presentationsdator eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 mm och väger 7,3 kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details

 • LEDskin P2.5 LED-paneler med 90° hörn för utåtgående bild ända ut i kanten önskad storlek i beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 2,5 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en speciell presentationsdator eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 mm och väger 7,3 kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details

 • LEDskin P2.5 LED-paneler med 90° hörn för inåtgående bild ända ut i kanten önskad storlek i beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 2,5 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en presentationsdator, mediaspelare eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 x 496 mm och väger x,x kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details

 • LEDskin P2.5 LED-paneler konkav böjda med inåtgående bild ända ut i kanten för beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 2,5 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en presentationsdator, mediaspelare eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 x 496 mm och väger x,x kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details

 • LEDskin P2.5 LED-paneler konvex böjda med utåtgående bild ända ut i kanten för beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 2,5 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en presentationsdator, mediaspelare eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 x 496 mm och väger x,x kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details

 • LEDskin P3.1 LED-paneler monteras till önskad storlek i beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 3,1 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en speciell presentationsdator eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 mm och väger 7,3 kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details

 • LEDskin P3.1 LED-paneler med 90° hörn för utåtgående bild ända ut i kanten önskad storlek i beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 3,1 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en presentationsdator, mediaspelare eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 x 496 mm och väger x,x kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details

 • LEDskin P3.1 LED-paneler med 90° hörn för inåtgående bild ända ut i kanten önskad storlek i beMatrix-ramar. De är avsedda för inomhusbruk. De är uppbyggda med SMD 3-in-1 LED-teknik, avståndet mellan varje LED är 3,1 mm. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert, mässa, event eller produktlansering. Bildmaterial visas med en presentationsdator, mediaspelare eller mediaserver via bildprocessor. Ljusstyrkan är 1200 nits (cd/m2). Panelens yta är 496 x 496 x 496mm och väger x,x kg. Utrustningen hyrs bara ut med leverans och installation. Vi har olika alternativ på montering av LED-videovägg, vi levererar det bästa alternativet för er.

  Produktspecifikationer

  Details