Mobil (Trailer/Lastbil)

 • Vår LED-trailer tar kort tid att montera och starta. Dessutom flyttas den snabbt och enkelt med en jeep/pickup. Perfekt för att få en professionell täckning av ert event, idrottsevenemang, konsert eller produktlansering. Inbyggd kompakt bildstudio där allt bildmateriel styrs ifrån. Hanterar flera olika typer av bildkällor från datorer till livevideokamera. Skärmens yta är 25,0 kvadratmeter, 6400 x 3840 mm (16:9-format). Den är ej rotationsbar. Höjd från marken till underkanten av skärmen är 2,85 meter. Kräver 32A elanslutning. Extern dieselgenerator som tillval. Kompletterbar med kraftfulla högtalare. Hyrs bara ut med leverans och installation.

  Details

 • Vår LED-trailer tar kort tid att montera och starta. Dessutom flyttas den snabbt och enkelt med en jeep/pickup. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert eller produktlansering. Inbyggd kompakt bildstudio där allt bildmateriel styrs ifrån. Hanterar flera olika typer av bildkällor från datorer till livevideokamera. Skärmens yta är 15,6 kvadratmeter, 5200 x 3000 mm (16:9-format). Rotationsbar manuellt 360 grader. Höjd från marken till underkanten av skärmen är 2,85 meter. Kräver 32A elanslutning (16A reserv). Extern dieselgenerator som tillval. Kompletterbar med kraftfulla högtalare. Hyrs bara ut med leverans och installation.

  Details

 • Vår LED-trailer tar kort tid att montera och starta. Dessutom flyttas den snabbt och enkelt med en jeep/pickup. Perfekt för att få en professionell täckning av ert event, idrottsevenemang, konsert eller produktlansering. Inbyggd kompakt bildstudio där allt bildmateriel styrs ifrån. Hanterar flera olika typer av bildkällor från datorer till livevideokamera. Skärmens yta är 12,0 kvadratmeter, 4480 x 2560 mm (16:9-format). Den är ej rotationsbar. Höjd från marken till underkanten av skärmen är 2,85 meter. Kräver 16A elanslutning. Extern dieselgenerator som tillval. Kompletterbar med kraftfulla högtalare. Hyrs bara ut med leverans och installation.

  Details

 • LEDbil 12kvm P6

  Vår mobila LED-skärm är monterad på lätt lastbil som gör de väldigt mobila. Skärmen kan höjas och sänkas efter behov samt roteras 180 grader vilket ger en täckning på 360 grader. Det tar kort tid att montera och starta. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert eller produktlansering. Inbyggd presentationsdator för visning av bildmaterial samt möjlighet att ansluta videokamera. Skärmens yta är 12,0 kvadratmeter med P6 (6 mm), 4480 x 2560 mm. Rotationsbar upp till 180 grader vilket ger 360 graders täckning. Höjd från marken till underkanten av skärmen är variabel från 1,2 upp till 3,0 meter. Den behöver en 16A 3-fas elanslutning. Om el inte finns på plats behövs ett elverket, vi har sådana med partikelfiler för godkänd drift i offentliga och publika miljöer. Det går att komplettera med kraftfulla högtalare. Ljusstyrkan är 5500 nits och skärmen är IP65 klassad. Fordonet kan även stripas för att passa användaren. Hyrs bara ut med leverans och installation.

  Details

 • Våra mobila LED-skärmar är monterad på lätt lastbil som gör de väldigt mobila. Skärmen kan höjas och sänkas efter behov samt roteras 180 grader vilket ger en täckning på 360 grader. Det tar kort tid att montera och starta. Dessutom fungerar den i nerfält läge under bilkörning. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert eller produktlansering. Inbyggd presentationsdator för visning av bildmaterial samt möjlighet att ansluta videokamera. De båda skärmarnas yta är 7,3 kvadratmeter, 3584 x 2048 mm. Rotationsbar upp till 180 grader vilket ger 360 graders täckning. Höjd från marken till underkanten av skärmen är 2,5 meter. Om el inte finns på plats eller under bilkörning används det inbyggda elverket som har partikelfiler för godkänd drift i offentliga och publika miljöer. Inbyggda högtalare men går att kompletteras med kraftfulla högtalare. Ljusstyrkan är 5500 nits och skärmen är IP65 klassad. Fordonet kan även stripas för att passa användaren. Hyrs bara ut med leverans och installation.

  Details

 • Vår LED-trailer tar kort tid att montera och starta. Dessutom flyttas den snabbt och enkelt med en jeep/pickup. Perfekt för att få en professionell täckning av ert idrottsevenemang, konsert eller produktlansering. Inbyggd presentationsdator för visning av bildmaterial samt möjlighet att ansluta videokamera. Skärmens yta är 9,6 kvadratmeter, 3584 x 2688 mm (4:3-format). Rotationsbar manuellt 360 grader. Höjd från marken till underkanten av skärmen är 2,5 meter. Inbyggd 18KVA dieselgenerator. Kompletterbar med kraftfulla högtalare. Hyrs bara ut med leverans och installation.

  Details