Batteri ljus

 • Astera AX1 är ett kit med åtta batteridrivna LED armaturer för snabb installation utan kablar för event. Flera LEDs som blir 28W (RGBAW) som ger en homogen och jämn ljuskägla, optimal för färgsättning. 8-20 timmars batteritid beroende på val av färg. De är fläktlösa/tysta under drift och är flimmerfri för bildupptagning. Styrning via kabel DMX, Wireless DMX, per enhet, Master/Slave eller via IR. De är IP-klassade för utomhusbruk. Levereras i case med handtag som en väska med inbyggd laddare och PowerCon uttag, kabel medföljer.

  Mått: Ø42 x 1035 mm (D x L).

  Produktblad

  Details

 • Astera AX3 är ett kit med åtta batteridrivna LED armaturer för snabb installation utan kablar för event. En 15W LED (RGBW) som ger en homogen och jämn ljuskägla, optimal för färgsättning. 8-20 timmars batteritid beroende på val av färg. Dessa är unika då de har inbyggd magnet för unik montering. De är fläktlösa/tysta under drift och är flimmerfri för bildupptagning. Styrning via kabel DMX, Wireless DMX, per enhet, Master/Slave eller via IR. De är IP-klassade för utomhusbruk. Levereras i case med handtag som en väska med inbyggd laddare och PowerCon uttag, kabel medföljer.

  Mått: 120 x 59 x 114 mm (H x B x D).

  Produktblad

  Details

 • Astera AX5 är ett kit med åtta batteridrivna LED armaturer för snabb installation utan kablar för event. Tre 15W LED (RGBAW) som ger en homogen och jämn ljuskägla, optimal för färgsättning. 8-20 timmars batteritid beroende på val av färg. De är fläktlösa/tysta under drift och är flimmerfri för bildupptagning. Styrning via kabel DMX, Wireless DMX, per enhet, Master/Slave eller via IR. De är IP-klassade för utomhusbruk. Levereras i case på hjul med inbyggd laddare och PowerCon uttag, kabel medföljer.

  Mått: 145 x 190 x 221 mm (H x B x D).

  Produktblad

  Details

 • Apollo A75050 är ett kit med sex kompakta batteridrivna LED armaturer för snabb installation utan kablar för event. Fyra 10W Quad-LED (RGBW) som ger en homogen och jämn ljuskägla, optimal för färgsättning. 8-20 timmars batteritid beroende på val av färg. De är fläktlösa/tysta under drift och är flimmerfri för bildupptagning. Styrning via Wireless DMX, per enhet, Master/Slave eller via IR. De är IP-klassade för utomhusbruk. Levereras i case på hjul med inbyggd laddare och PowerCon uttag, kabel medföljer.

  Mått: 202 x 138 x 138 mm (H x B x D).

  Produktblad

  Details

 • P-1 är baserad på den banbrytande P-5-teknologin med inbyggt batteri för strömlös användning, är IP-65-klassad och har ett mycket kompakt hus som endast väger 5,7 kilo. De 8 linserna är uppdelade i två individuellt styrbara segment med RGBW-mix. Med P-1 i ljusriggen öppnas många möjligheter till effekter då den även fungerar som strobe, blinder och wash. Med sina 8 st 12,5 w högeffekt LED-chip, levererar P-1 ett ljustryck på fantastiska 3.000 lumen, motsvarande 3 lm/W. P-1 har utbytbara linser med olika spridningsvinklar. Ett set innehåller: 4 armaturer, 4 trossklämmor och 1 hardcase.

  Mått: 334 x 255 x 119 mm (B x H x D).

  Produktblad

  Details