Pekskärm - Stativ & lösningar

///Pekskärm - Stativ & lösningar
 • Golvstativ för skärmar upp till 80 kg. Passar skärmar i storlekarna 32-55″. Lutningen går att justeras mellan 0-90°, perfekt för pekskärm. Stativet är 1,1 meter, pelaren och foten i svart. Fot med hjul, utan hjul mot tillägg.

  Produktblad

  Details

 • Golvstativ för skärmar upp till 90 kg. Passar skärmar i storlekarna 46-90″. Lutningen går att justeras mellan 35-55°, perfekt för pekskärm. Stativet är 1,1 meter, pelaren är i aluminium/silver och foten i svart. Fot utan hjul.

  Produktblad

  Details

 • Golvstativ i svart med 46″ 3M pekskärm. Stativet har ett fack för datorn under skärmen. Kablarna döljs och dras genom stativet. Kompletteras gärna med vår MultiTouch-plattform, LIMA eller en webblösning/låsning.

  Produktblad

  Details

 • Ett golvstativ med en pelare som är 145 cm hög. På bilden är det med en stående 55″ pekskärm. Stativet finns med två huvuden, ett rakt och en med mer lutning. Stativet används normalt med pekskärmar från 32″ upp till 55″. Pekskärmarna kan vara både liggande och stående som på bilden. Dator monteras normalt bakom skärmen.

  Details

 • En 55″ pekskärm med ett skal så att den ser ut som en Smartphone i jätteformat. Är det bilder och/eller film som skall visas så sköter skärmen inbyggda mediaspelare det. Fungerar både stående och liggande tillsammans med stativet på bilden för att det skall vara stabilt. Gör att kombinerar med våra programlösningar som Weblåsning och MultiTouch-plattform, båda med virtuellt tangentbord.

  Details