• Apple iPhone 6/6S smartphone med iOS, finns även att hyra i paket tillsammans med VR-glasögon (generella). OBS! Hyrs endast ut för korttid från 1 dag och till företag för event, mässa, konferens/möte och produktlansering. Olika konfigurationen finns.

  Details

 • Samsung Galaxy S8 smartphone med Android, finns även att hyra i paket tillsammans med VR-glasögon. Hyrs ut endast ut för korttid från 1 dag och till företag för event, mässa, konferens/möte och produktlansering. Olika konfigurationen finns.

  Details

 • Samsung Galaxy S7 smartphone med Android, finns även att hyra i paket tillsammans med VR-glasögon. Hyrs ut endast ut för korttid från 1 dag och till företag för event, mässa, konferens/möte och produktlansering. Olika konfigurationen finns.

  Details

 • Samsung Galaxy S5 Mini är en mindre och enklare smartphone med Android. Hyrs ut endast ut för korttid från 1 dag och till företag för event, mässa, konferens/möte och produktlansering. Olika konfigurationen finns.

  Details

 • Apple iPhone 5/5S smartphone med iOS, finns även att hyra i paket tillsammans med VR-glasögon (generella). OBS! Hyrs endast ut för korttid från 1 dag och till företag för event, mässa, konferens/möte och produktlansering. Olika konfigurationen finns.

  Details