Vi hjälpte PLAY’nGO med AV/IT teknik samt personal på plats till deras monter på mässan ICE 2016 som arrangerades den 2-4 februari i mässanläggningen ExCeL, London. Kunden önskade en riktigt stor skärm i sin nydesignade monter. I de första diskussionerna tittade vi på olika videoväggslösningar och bildkällor.

Det beslutades för en videovägg med 55″ skärmar med tunn kant i en 8×2 konfiguration, totalt var det 32 skärmar i 32:9 format och måtten var imponerande 9,8 x 2,8 meter. Kundens bildmaterial, befintligt och nyframtaget, anpassades för att presenteras via Watchmax mediaservers och Watchout 6.

Vi levererade även ett kraftfull ljudsystem med högtalare i tross och bashögtalare inbyggda i vägg för att passa den nykomponerade musiken i presentationerna. I mötesrummet installerades en 46″ skärm av samma typ som i videoväggen. Kundens mobila enheter var ansluta till Internet för att visa besökarna sina applikationer, vi levererade en router och tre accesspunkter i ett eget nätverk för bra prestanda och täckning. En av våra tekniker var på plats i London för att sköta tekniken under mässan.