Vi levererade all teknik samt tekniker till ITS Sweden och deras medutställare i montern på ITS World Congress 2012 i Wien.

Vi installerade tekniken på plats under två dagar. På mässans första dag för uppstart, utbildning samt för att sköta ljudet när Sveriges infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd invigde montern med ett tal inför nästan 300 besökare.

Tekniken var uppdelad i olika stationer. En 40″ skärm med dator på förrådets vägg som visade dagsprogram. Bakom sittplatserna i loungedelen var det fyra inbyggda 40″ skärmar, de två vänstra respektive två högra skärmarna hade varsin dator för rullande bildspel. På den stora väggen var det fyra stationer med 65″ skärmar där varje station hade tre bildkällor. En dator till respektive skärm, två iPad3 via Apple-TV till två av skärmarna samt en dator centralt för att visa samma presentation på alla fyra skärmarna. Samtliga datorer var anslutna till Internet för demonstrationer. I trossen fanns det fyra vita högtalare i vajer med ljudet riktat ner i montern samt två extra PA-högtalare vid invigningen, trådlösa mikrofoner och styrning centralt i montern.