Vi levererade även allt bild, ljud och IT-teknik i Martin & Serveras montrar på GastroNord 2016 och Vinordic 2016 som arrangeras på Stockholmsmässan. 

Till GastroNord montern levererade vi en LED-videovägg med P3.75 (3,75 mm) med en bildmixer som lätt valde mellan flera bildkällor som datorer, mediaspelare och livekamera. Vi satte upp några QSC K10 högtalare i trossen för att besökarna skulle höra talarna i de olika passen. Det var två trådlösa handmikrofoner, fyra trådlösa huvudmikrofoner och antennförstärkare med extern antenn. Ljudet justerades med en digital mixer från Roland med iPad-stöd så att våra körteknikern inte behövde stå vid mixern för att köra.

Till olika stationer/delar av montern levererade vi skärmar, datorer, surfplattor med stativ, ett mindre ljudsystem och två 46″ pekskärmar från 3M med upp till 60 samtidiga pekpunkter – riktig MultiTouch!

Till Vinordic montern levererade via en 20.ooo ANSI projektor med en dator som bildkälla samt mindre skärm och ett mindre ljudsystem.