HyrData har levererat tekniken till Banverket ICT:s montrar på ITS 2009 i Stockholm och Nordic Rail 2009 i Jönköping. Delar av montern har sedan installerats på kontoret i centrala Stockholm.

Tekniken i montern kan delas in i två delar. Den första var ett ! med en 40″ pekskärm där kundens olika tjänster fanns att välja mellan, sex olika tjänster i varsin egen färg. Beroende på vilken tjänst som besökaren valde ändrades även överdelen till samma färg vilket skedde trådlöst.

En av väggarna var full med med tavlor och bakom varje tavla fanns det olika funktioner. En av tavlorna spelade upp melodin Hero som startades från början när luckan öppnades. En av tavlorna spelade upp en företagspresentation som startades från början när tavlan öppnades. En av tavlorna hade fyra kundfilmer som styrdes via en pekskärm som även startades från början när tavlan öppnades. Den sista tavlan med teknik från oss var en skärm med dator, den var ansluten till en Webkamera via Internet som visade spårområdet vid Tomteboda.

HyrData levererade all teknik med styrning av de olika funktionerna.