• Dokumentkamera som även klarar att visa objekt i 3D. Bilden projiceras via en projektor. 

  Details

 • Avancerad diaprojektor med runt magasin för visning av större antal bilder. 

  Details

 • Diaprojektor med rakt magasin för visning av bilder.

  Details

 • OH-projektorer från en rad olika tillverkare.

  Details

 • En snygg och smidig OH-projektor som snabbt kan monteras upp och ned. Levereras i en väska. 

  Details

 • Electronic Brainstorming är Client-Server-baserad lösning i nätverksmiljö. Frågor skickas från klienten till en server, där administratören väljer vilka frågor som ska tas upp. Frågor och svar presenteras på valfri bildlösning, till exempel via en projektor eller bildskärm. Systemet klarar av att hantera flera hundra deltagare, och kan bestå av bärbara eller stationära datorer. De kan nyttjas individuellt eller i grupp. 

  Details

 • Trådlöst röstningssystem med upp till 10 olika svarsalternativ. Lätt att använda med pluginprogramvara för Microsoft PowerPoint. Systemet klarar upp till 1000 deltagare och använder svarsdosor som deltagarna håller i handen med bra räckvidd. All svarsstatistik sparas och sammanställs.

  Details

 • Om du är osäker på exakt vilken utrustning du behöver så hjälper vi dig att hitta den perfekta tekniken för ditt event. Det handlar exempelvis om att välja projektorer med rätt ljusstyrka, bildformat och monteringsmöjligheter samt vilka projektordukar som passar bäst för just din lokal.

  Details

 • Vi hjälper dig att anpassa ett ljudsystem specifikt för dina behov, oavsett tillställningens storlek. Hos oss hyr du både trådbundna och trådlösa mikrofoner samt högtalare – med eller utan installation och support.

  Details

 • Tolkbås för en eller två personer. Kan anpassas och byggas ihop för större installationer där flera språk finns representerade. Hyrs endast ut med Tolkutrutning.

  Details

 • Tolkutrustning från Bosch. Utrustning finns för kabel och/eller trådlöst. Hyrs ofta ut med tolkbås, annan ljudteknik och tekniker på plats.

  Details

 • Användarvänlig och kompakt utrustning för videokonferens i HD-upplösning. Ansluts till Internet och till bildkällor som exempelvis projektorer eller skärmar. Fungerar till små och större videokonferenser. Komplett lösning med kamera, mikrofon, fjärrkontroll och systemenhet. Möjlighet till inspelning finns. Kan hyras med eller utan installation, antingen med befintlig utrustning eller med teknik från oss.

  Produktblad

  Details

 • Batteridriven presentationsmus för PC och Apple. Ansluts via USB-adapter. Speciellt anpassad för PowerPoint-, Adobe Reader- och Keynote-presentationer. Finns i flera olika modeller, exempelvis med inbyggd laserpekare och lagringsmöjligheter på USB-adaptern.

  Details

 • Trådlöst guidesystem från Sennheiser. Levereras normalt i väskor om en mikrofon och 10-20 mottagare, men kan anpassas efter antalet deltagare. Mottagarna laddas direkt i väskans fack. Guidesystemet fungerar utmärkt för rundvandringar i exempelvis gallerior och museum samt för så kallade “tysta konferenser” där man inte vill eller kan störa omgivningen med vanliga högtalare. Levereras antingen med handmikrofon eller headset. 

  Produktblad

  Details

 • Kommunikationsradio från Motorola.

  Details

 • Vi har olika paket och lösningar för livesända utbildningar, möten och konferens vi Internet. Alla har följande delare som kamera, dator, ljud, ljus och tekniker. Jobbet på bilden hade vi en tekniker på plats för livesändning via Internet, inspelning och klippning av inspelat bildmaterial.

  Modell: Livestream med tekniker

   

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för små till medelstora mötesrum från Logitech med 120° kamera, styrplatta, dator, högtalartelefon. Vi har kompletta lösningar med skärmar från 22″ upp till 103″ samt videovägg. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket S-M

  Produktblad

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för medel till stora mötesrum från Logitech med 360° kamera, styrplatta, dator, högtalartelefon. Vi har kompletta lösningar med skärmar från 22″ upp till 103″ samt videovägg. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket M-L

  Produktblad

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för enskild arbetsplats med dator och skärm. Innehåller en webbkamera och headset för personliga möten. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket XS

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för enskild arbetsplats där användare har dator. Innehåller en webbkamera och headset för personliga möten. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket XS mini

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för större mötesrum 10-20 personer från Logitech med 360° kamera och högtalartelefon. Ansluts till dator via USB och HDMI till skärm. Vi har kompletta lösningar med dator och skärm eller skärmar. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, Gotomeeting m.fl. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Logitech Group Conference

  Produktblad

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för mindre mötesrum upp till 10 personer från Logitech med 120° wide kamera och högtalartelefon. Ansluts till dator via USB och HDMI till skärm. Vi har kompletta lösningar med dator och skärm eller skärmar. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, Gotomeeting m.fl. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Logitech MeetUp

  Produktblad

  Details

 • Konferenstelefon med högtalare. Används för både små och stora grupper. Den ansluts via analogt telefonuttag (OBS! ej digitala), USB till dator eller till mobiltelefon via 3,5mm-anslutning (exempelvis iPhone). Som tillval finns extramikrofoner och PA-anslutning om utrustningen ska användas i större lokaler så att den kan anslutas till ljudanläggning.

  Produktblad

  Details