Högtalare Special

 • Kraftfull passiv pendelhögtalare, perfekt för tal eller musik. Högtalaren hängs i vajer från tak eller tross, perfekt där det väggar eller golvstativ fungerar. Ju högre högtalaren kommer desto mer sprids ljudet. Finns i olika storlekar även som subwoofer samt i svart och i vit.

  Produktblad

  Details

 • Passiv högtalare som kallas för ljuddusch, perfekt för tal eller musik. Högtalaren hängs i vajer från tak, tross eller från vägg med väggfäste. Rekommenderas att den hänger 45-60 cm ovanför huvudet för bästa resultat. Levereras komplett med förstärkare och installation. Tillval finns rörelsesensor.

  Produktblad

  Details

 • Unika högtalare som även kallas för “ljudpuck” som finns i två versioner. Högtalaren vibrerar och gör ytan som de fästs i till högtalarelement som t.ex. skyltfönster, vägg, bordsskiva och liknande. Perfekt för bakgrundsmusik eller tal. Högtalaren för glas limmas med ett speciellt dubbelhäftande tejp medan den för vägg eller bordsskiva skruvas. Mått: 51,3 x 58,4 mm (H x D).

  Produktblad

  Details

 • Unika högtalare som även kallas för “ljudpuck” som levereras i par med tillhörande förstärkare. Högtalaren vibrerar och gör ytan som de fästs i till högtalarelement som t.ex. skyltfönster, vägg, bordsskiva och liknande. Perfekt för bakgrundsmusik eller tal. Högtalaren för glas limmas med ett speciellt dubbelhäftande tejp medan den för vägg eller bordsskiva skruvas. Mått: 58,1 x 69,0 mm (H x D). 

  Produktblad

  Details

 • Unika högtalare som även kallas för “ljudpuck”. Högtalaren vibrerar och gör ytan som de fästs i till högtalarelement som t.ex. skyltfönster, vägg, bordsskiva och liknande. Perfekt för bakgrundsmusik eller tal. Högtalaren för glas limmas med ett speciellt dubbelhäftande tejp medan den för vägg eller bordsskiva skruvas. Mått: 50 x 100 mm (H x D).

  Produktblad

  Details

 • En revolutionerande och kraftfull högtalare för användning där vanliga högtalare normalt inte fungerar, perfekt för tal och musik. Högtalaren är flexibel och framtagen som en problemlösare. Precis som namnet antyder är den smidig som en orm. Varje enhet är 2 meter och upp till 16 enheter kan kopplas ihop till en 32 meter lång högtalare. Fungerar perfekt för distribuerande ljudlösningar. Det finns två överdrag i vit eller svart för att lätt passa in i användningsmiljön och att skydda högtalaren. Den går att använda både inom- och utomhus, IP55 klassad. Vid behov av mer bas kan man komplettera med lämplig bashögtalare. Mått: 2019,0 x 56,0 x 35,3 mm (L x B x D) och väger 1,4 kg.

  Produktblad

  Details

 • En revolutionerande och kraftfull högtalare för användning där högtalare normalt inte fungerar, perfekt för tal och musik. Högtalaren är flexibel och framtagen som en problemlösare. Precis som namnet kan flera ställas/monteras bredvid varandra för en bredare spridning av ljudet. Ställs på plan yta t.ex. golv/scen eller hängs med fäste i tak/tross. Den finns både som aktiv och passiv högtalare. Den är liten och kompakt för att lätt passa in i olika användningsmiljöer. Vid behov av mer bas kompletterar vi med lämplig bashögtalare. Mått: 266,0 x 103,0 x 302,0 mm (B x H x D) och väger 5,2 kg.

  Produktblad

  Details