Projektorduk

 • Våra ramspända dukar i 16:9-format finns i storlekar från 2,10 x 1,18 upp till 10,00 x 5,70. Dukarna finns för projicering framifrån och bakifrån. Dukarna kan monteras på vägg, hängas med vajer eller ställas på golv med stativen. Vi använder dukar från AV Stumpfl, Draper, Harkness Screens och The Screen Works.

  Details

 • Vi har fler olika storlekar på ramspända dukar i 4:3-format, från 2,10 x 1,60 upp till 8,00 x 6,00 meter. Dukarna finns för projicering framifrån och bakifrån. Kan monteras på vägg, hängas med vajer eller ställas på golv med benstativ. Vi använder dukar från AV Stumpfl, Draper, Harkness Screens och The Screen Works.

  Details

 • Vi har fler olika storlekar på ramspända dukar i olika format. Dukarna finns för projicering framifrån och bakifrån duken. Dukarna kan monteras på vägg, hängas med vajer eller spännas fast i tross. Dukarna som används med flera projektorer “blending” finns i storlekar från 5,00 x 2,50 upp till 18,00 x 6,00 meter. Vanligast vi använder är 9,00 x 3,00 och 12,00 x 4,00 meter. Andra storlekar tas fram efter önskemål. Vi använder dukar från AV Stumpfl, Draper, Harkness Screens och The Screen Works.

  Details

 • Vi har ett flertal dukar i kassett i formaten 16:9 och 4:3. Bredd från 1,5 meter. Dukarna kräver ingen montering då de har inbyggda golvstativ. Dukarna används för frontprojicering.

  Details

 • Vi har ett flertal dukar med tripodstativ i formaten 16:9 och 4:3. Bredd från 1,5 meter. Dukarna används för frontprojicering.

  Details

 • Elektrisk väggmonterad duk i kassett. Finns i formaten 16:9 och 4:3. Från 1 meter upp till 4,5 meter i bredd. Styrning sker med hjälp av fjärrkontroll. Finns även i manuell variant.

  Details

 • GreyVision tar fram kontrast och färger mycket bra i ljusa miljöer. Den är mörkare till färgen, därav bättre kontrast och färgåtergivining än ljusare alternativ. Helt reflektionsfri på båda sidorna av skärmen. Passar utmärkt i ljusa butikslokaler, mässor, flygplatser m.m.

  Details