• Apple iPad Pro 12,9 är en surfplatta med större Retina-skärm, WiFi och snabb mobil uppkoppling (4G/LTE). Enheten har en 12,9" LED-skärm med MultiTouch. Finns i två versioner med WiFi samt med WiFi och 4G/LTE. Upplösning 2732 x 2048. Vi har flera olika programlösningar och tillbehör som fästen, stativ, lås och pektillbehör. OBS! Lightning-kontakten.
  • Apple iPad (6:e generationen) är en surfplatta med Retina-skärm, WiFi och snabb mobil uppkoppling (4G/LTE). Enheten har en 9,7" LED-skärm med MultiTouch. Finns i två versioner med WiFi samt med WiFi och 4G/LTE. Upplösning 2048 x 1536. Vi har flera olika programlösningar och tillbehör som fästen, stativ, lås och pektillbehör. OBS! Lightning-kontakten.
  • Apple iPad Air 2 är en surfplatta med Retina-skärm, WiFi och snabb mobil uppkoppling (4G/LTE). Enheten har en 9,7" LED-skärm med MultiTouch. Finns i två versioner med WiFi samt med WiFi och 4G/LTE. Upplösning 2048 x 1536. Vi har flera olika programlösningar och tillbehör som fästen, stativ, lås och pektillbehör. OBS! Lightning-kontakten.
  • Apple iPad Air är en surfplatta med Retina-skärm, WiFi och snabb mobil uppkoppling (4G/LTE). Enheten har en 9,7" LED-skärm med MultiTouch. Finns i två versioner med WiFi samt med WiFi och 4G/LTE. Upplösning 2048 x 1536. Vi har flera olika programlösningar och tillbehör som fästen, stativ, lås och pektillbehör. OBS! Lightning-kontakten.
  • Apple iPad 4 är en surfplatta med Retina-skärm, WiFi och snabb mobil uppkoppling (3G). Enheten har en 9,7″ LED-skärm med MultiTouch. Finns i två versioner med WiFi samt med WiFi och 3G. Upplösning 2048 x 1536. Vi har flera olika programlösningar och tillbehör som fästen, stativ, lås och pektillbehör. OBS! Lightning-kontakten.
  • Apple iPad mini 4 är en surfplatta med Retina-skärm, WiFi och snabb mobil uppkoppling (4G/LTE). Enheten har en 7,9″ LED-skärm med MultiTouch. Finns i två versioner med WiFi samt med WiFi och 4G/LTE. Upplösning 2048 x 1536. Vi har flera olika programlösningar och tillbehör som fästen, stativ, lås och pektillbehör. OBS! Lightning-kontakten.
  • Apple iPad mini 2 är en surfplatta med Retina-skärm, WiFi och snabb mobil uppkoppling (4G/LTE). Enheten har en 7,9″ LED-skärm med MultiTouch. Finns i två versioner med WiFi samt med WiFi och 4G/LTE. Upplösning 2048 x 1536. Vi har flera olika programlösningar och tillbehör som fästen, stativ, lås och pektillbehör. OBS! Lightning-kontakten.
Till toppen