• Ett stabilt, exklusivt stålstativ för iPad som inte kommer att välta. Det perfekta sättet att se till att din iPad alltid är och hur du vill ha den. Golvstativet har full tilt och ett stabilt stativ som möjliggör idealisk betraktningsvinkel och säker interaktion. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och med 90º rotation är det ett perfekt val för både liggande eller stående orienteringsbehov. Som tillbehör finns fot som kan monteras i golv. Det finns även bredare bottenplatta ämnad för exempelvis bilhallar och utställningar, där man placerar ena bilhjulet över bottenplattan för att förhindra eventuella stölder. Stativet passar för iPad 2,3,4, iPad Air/Air2 samt iPad Pro 9.7″ och 12.9″.

  Details

 • Ett stabilt, exklusivt stålstativ för iPad som inte kommer att välta. Det perfekta sättet att se till att din iPad alltid är och hur du vill ha den. Bordsstativet har full tilt och ett stabilt stativ som möjliggör idealisk betraktningsvinkel och säker interaktion. Med 90º rotation är det ett perfekt val för både liggande eller stående orienteringsbehov. Passar iPad 2, 3, 4, iPad Air/Air2 samt iPad Pro 9.7″ och 12.9″.

  Details

 • Väggfäste med en smidig montering av en iPad med 90º rotation.Fästet möjliggör exklusive montering. Med 90º rotation är det ett perfekt val för både liggande eller stående orientering. Passar iPad2/3/4, iPad Air/Air2 samt iPad Pro 9.7″ och 12.9″.

  Details

 • Fäst ett informationsblad ovanför iPaden när den är monterad i vårt exklusiva golvstativ.

  Details

 • Ett säkert och stabilt kabinett i metall med lås för iPad. Kabinetten har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100 eller att den skruvas fast direkt mot ytan. Det finns olika tillbehör som kombinerat vägg-/bordsstativ med lågvinkel, bordsstativ och golvstativ. Färgen är metall rent och svarta detaljer, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Det flera lösningar utöver standard för montering av kabinetten. Kabinetten passar för iPad 2,3,4, iPad Air/Air2, iPad 9.7″ (senaste) samt iPad Pro 9.7″.

  Details

 • Ett säkert och stabilt kabinett i metall med lås för iPad. Kabinetten har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100 eller att den skruvas fast direkt mot ytan. Det finns olika tillbehör som kombinerat vägg-/bordsstativ med lågvinkel, bordsstativ och golvstativ. Färgen är metall rent och svarta detaljer, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Det flera lösningar utöver standard för montering av kabinetten. Kabinetten passar för iPad Air 10,5″ och iPad Pro 10.5″.

  Details

 • Ett säkert och stabilt kabinett i metall med lås för iPad. Kabinetten har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100 eller att den skruvas fast direkt mot ytan. Det finns olika tillbehör som kombinerat vägg-/bordsstativ med lågvinkel, bordsstativ och golvstativ. Färgen är metallrent och svarta detaljer, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Det flera lösningar utöver standard för montering av kabinetten. Kabinetten passar för alla modeller av iPad Pro 12.9″.

  Details

 • Ett säkert och stabilt bords- och väggfäste som kompletteras med någon av Tablock kabinetterna. Stativet har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100. Färgen är svarta. Fästet skruvas fast i vägg eller skiva på bord eller disk. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Bords- och väggfästet fungerar med kabinett för iPad 9.7″, iPad 10.5″, iPad 12.9″ och Universell 10″.

  Details

 • Ett säkert och stabilt bordsstativ som kompletteras med någon av Tablock kabinetterna. Stativet har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100. Färgen är metall rent och svarta fot, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Golvstativet fungerar med kabinett för iPad 9.7″, iPad 10.5″, iPad 12.9″ och Universell 10″.

  Details

 • Ett säkert och stabilt golvstativ som kompletteras med någon av Tablock kabinetterna. Stativet har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100. Färgen är metall rent och svarta fot, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Golvstativet fungerar med kabinett för iPad 9.7″, iPad 10.5″, iPad 12.9″ och Universell 10″.

  Details

 • Ett stabilt, stålstativ för iPad som inte kommer att välta. Stativet kan även skruvas fast i golvet. Det perfekta sättet att se till att din iPad alltid är och hur du vill ha den. Golvstativet är ett stabilt stativ som möjliggör idealisk betraktningsvinkel och säker interaktion. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende. Vid installation väljs liggande eller stående orientering. Rotering ej möjlig under drift. Som tillbehör finns säkerhetsskruvar, hörlurar, hållare av laddningskabel samt möjligheten att dölja hemknappen. Passar iPad 2, 3, 4 och iPad Air/Air2.

  Details

 • Ett stabilt, stålstativ för iPad som inte kommer att välta. Stativet skruvas fast i bordskiva eller på vägg. Det perfekta sättet att se till att din iPad alltid är och hur du vill ha den. Bordsstativet är ett stabilt stativ som möjliggör idealisk betraktningsvinkel och säker interaktion. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende. Vid installation väljs liggande eller stående orientering. Rotering ej möjlig under drift. Som tillbehör finns säkerhetsskruvar, hörlurar, hållare av laddningskabel samt möjligheten att dölja hemknappen. Passar iPad 2, 3, 4 och iPad Air/Air2.

  Details

 • Ett stabilt, stålstativ för iPad som inte kommer att välta. Stativet skruvas fast i bordskiva eller på vägg. Det perfekta sättet att se till att din iPad alltid är och hur du vill ha den. Stativet är ett stabilt stativ som möjliggör idealisk betraktningsvinkel och säker interaktion. Armen är flexibel vilket gör att man kan välja liggande eller stående orientering. Orienteringen går att roteras under drift. Som tillbehör finns säkerhetsskruvar, hållare av laddningskabel samt möjligheten att dölja hemknappen. Finns i vit eller svart. Passar iPad 2. 3, 4 och iPad Air/Air2.

  Details

 • Ett stabilt, stålstativ för iPad som inte kommer att välta. Det perfekta sättet att se till att din iPad alltid är och hur du vill ha den. Golvstativet har full tilt och ett stabilt stativ som möjliggör idealisk betraktningsvinkel och säker interaktion. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och med 90º rotation är det ett perfekt val för både liggande eller stående orienteringsbehov. Som tillbehör finns säkerhetsskruvar, hörlurar, hållare av laddningskabel samt möjligheten att dölja hemknappen. Passar iPad 2, 3, 4 och iPad Air/Air2.

  Details

 • Väggfäste med mångsidig montering av en iPad med 90º rotation. Fästet möjliggör en mängd olika monteringsalternativ, inklusive VESA-fästen. Montera på ett litet TV-fäste, direkt på väggen, eller i en väggregel. Med 90º rotation är det ett perfekt val för både liggande eller stående orientering. Som tillbehör finns säkerhetsskruvar, hållare av laddningskabel samt att dölja hemknappen. Passar iPad 2, 3, 4 och iPad Air/Air2.

  Details

 • Ett stabilt, stålstativ för iPad som inte kommer att välta då det skruvas fast i bordsskivan eller på väggen. Det perfekta sättet att se till att din iPad alltid är och hur du vill ha den. Bordsstativet har full tilt och ett stabilt stativ som möjliggör idealisk betraktningsvinkel och säker interaktion. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende. Vid installation väljer man om det skall vara liggande eller stående orientering. Som tillbehör finns säkerhetsskruvar, hållare av laddningskabel samt möjligheten att dölja hemknappen. Passar iPad 2, 3, 4 och iPad Air/Air2. Finns i tre färger silver, svart och vit.

  Details

 • Hållare som passar de flesta surfplattor. Surfplattan läggs i hållaren och låses fast med vajer. För att kunna låsa fast surfplattan limmas en låsanordning på dess baksida. Stativet kan monteras i bord. Finns i färgerna vit och svart.

  Details

 • Transparent, låsbart skal för iPad 4 samt iPad Air och Air 2 (fungerar ej med kameran på baksidan). Modellen har ett utfällbart stöd vilket gör att iPaden kan används som en digital fotoram. I och med att skalet går att låsa fast med vajerlås så lämpar sig modellen för publika miljöer såsom konferensrum, receptionsdiskar och under mässor och event.

  Details

 • Låsbart skal för iPad 2/3/4 samt iPad Air. I och med att skalet går att låsa fast med vajerlås så lämpar sig modellen för publika miljöer såsom konferensrum, receptionsdiskar och under mässor och event.

  Details

 • Låsbart skal för iPad 2/3/4 samt iPad Air. Modellen har ett utfällbart stöd vilket gör att iPaden kan används som en digital fotoram. I och med att skalet går att låsa fast med vajerlås så lämpar sig modellen för publika miljöer såsom konferensrum, receptionsdiskar och under mässor och event.

  Details