Stativ Universal

 • Ett säkert och stabilt kabinett i metall med lås för surfplattor upp till 10″. Kabinetten har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100 eller att den skruvas fast direkt mot ytan. Det finns olika tillbehör som kombinerat vägg-/bordsstativ med lågvinkel, bordsstativ och golvstativ. Färgen är metall rent och svarta detaljer, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Det flera lösningar utöver standard för montering av kabinetten. Kabinetten passar för surfplattor från bl.a. Huawei och Samsung.

  Details

 • Ett säkert och stabilt bords- och väggfäste som kompletteras med någon av Tablock kabinetterna. Stativet har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100. Färgen är svarta. Fästet skruvas fast i vägg eller skiva på bord eller disk. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Bords- och väggfästet fungerar med kabinett för iPad 9.7″, iPad 10.5″, iPad 12.9″ och Universell 10″.

  Details

 • Ett säkert och stabilt bordsstativ som kompletteras med någon av Tablock kabinetterna. Stativet har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100. Färgen är metall rent och svarta fot, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Golvstativet fungerar med kabinett för iPad 9.7″, iPad 10.5″, iPad 12.9″ och Universell 10″.

  Details

 • Ett säkert och stabilt golvstativ som kompletteras med någon av Tablock kabinetterna. Stativet har stöd för VESA 75×75 och VESA 100×100. Färgen är metall rent och svarta fot, går väldigt lätt att foliera. Genomgång för strömkabel ger ett snyggt och rent utseende och fungerar för både liggande eller stående orienteringsbehov. Golvstativet fungerar med kabinett för iPad 9.7″, iPad 10.5″, iPad 12.9″ och Universell 10″.

  Details

 • Hållare som passar de flesta surfplattor. Surfplattan läggs i hållaren och låses fast med vajer. För att kunna låsa fast surfplattan limmas en låsanordning på dess baksida. Stativet kan monteras i bord. Finns i färgerna vit och svart.

  Details