Videokonferens

 • Vi har olika paket och lösningar för livesända utbildningar, möten och konferens vi Internet. Alla har följande delare som kamera, dator, ljud, ljus och tekniker. Jobbet på bilden hade vi en tekniker på plats för livesändning via Internet, inspelning och klippning av inspelat bildmaterial.

  Modell: Livestream med tekniker

   

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för små till medelstora mötesrum från Logitech med 120° kamera, styrplatta, dator, högtalartelefon. Vi har kompletta lösningar med skärmar från 22″ upp till 103″ samt videovägg. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket S-M

  Produktblad

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för medel till stora mötesrum från Logitech med 360° kamera, styrplatta, dator, högtalartelefon. Vi har kompletta lösningar med skärmar från 22″ upp till 103″ samt videovägg. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket M-L

  Produktblad

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för enskild arbetsplats med dator och skärm. Innehåller en webbkamera och headset för personliga möten. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket XS

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för enskild arbetsplats där användare har dator. Innehåller en webbkamera och headset för personliga möten. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, GoToMeeting m.fl. Vi hjälper er med rätt programlicens och/eller abonnemang. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Videokonferenspaket XS mini

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för större mötesrum 10-20 personer från Logitech med 360° kamera och högtalartelefon. Ansluts till dator via USB och HDMI till skärm. Vi har kompletta lösningar med dator och skärm eller skärmar. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, Gotomeeting m.fl. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Logitech Group Conference

  Produktblad

  Details

 • Komplett lösning för videokonferens för mindre mötesrum upp till 10 personer från Logitech med 120° wide kamera och högtalartelefon. Ansluts till dator via USB och HDMI till skärm. Vi har kompletta lösningar med dator och skärm eller skärmar. Lösningen fungerar för alla kända applikationer som MS Teams / Skype, ZOOM, Gotomeeting m.fl. Utrustningen levereras nyckelfärdig för korta eller längre perioder samt till fasta installationer.

  Modell: Logitech MeetUp

  Produktblad

  Details

 • HD PLUS HDMI är ett kompakt videokort för infångst av videosignal och ljud till din dator. Ingångar finns för HDMI och ljud samt utgångar för HDMI och hörlur. Enheten strömförsörjs genom USB så ingen extern strömförsörjning krävs.

  Stort stöd med drivrutiner och program för Windows, MacOS, Linus och Chrome OS. Använder du dig av kompatibla programvaror kan du sända videosignalen direkt ut på internet, stöd för över 50+ leverantör.

  Details

 • Blackmagic UltraStudio Mini Recorder är ett kompakt videokort för infångst av videosignal till din dator. Ingångar finns för HDMI och SDI samt att enheten strömförsörjs genom Thunderbolt-anslutningen så ingen extern strömförsörjning krävs.

  Med Blackmagic Designs programvara Desktop Video kan du enkelt spela in video och ljudsignalen på din dator. Du kan även spela in videosignalen i program så som Media Composer 6, Final Cut Pro och Premiere Pro. Använder du dig av kompatibla programvaror kan du sända videosignalen direkt ut på internet.

  Modell: UltraStudio Mini Recorder
  Mått extern: 92,0 x 45,0 x 25,0 mm (B x H x D). Vikt: 0,15 kg. 

  Produktblad

  Details

 • Konferenstelefon med högtalare. Används för både små och stora grupper. Den ansluts via analogt telefonuttag (OBS! ej digitala), USB till dator eller till mobiltelefon via 3,5mm-anslutning (exempelvis iPhone). Som tillval finns extramikrofoner och PA-anslutning om utrustningen ska användas i större lokaler så att den kan anslutas till ljudanläggning.

  Produktblad

  Details