AUDI FIS World Cup Stockholm 2018

Hem/Uncategorized/AUDI FIS World Cup Stockholm 2018

AUDI FIS World Cup Stockholm 2018

Vi fick åter förtroende att leverera en komplett ljud- och ljuslösning med scen, backdrop och tekniker på plats för Audi och deras VIP-event i samband med när alpina världscupen kom till Stockholm och Hammarbybacken. Audi finns på promenadavstånd från skidbacken vilket är unikt. Eventet startade 15:00 och slutade 23:00.

Efter tävlingen kom både Frida Hansdotter och Mattias Hargin till Audi som intervjuades med trådlösa AKG mikrofonerscenen med prisutdelning. Båda var med och tävlade om seger, det blev en 4:e respektive en 5:e plats för våra alpina skidstjärnor. Bäst lyckades André Myhrer med en 2:a plats.

Vi levererade en 24 kvm scen med matta, framtagen tryckt backdrop bakom scenen, sex fresneller från Minuette på Manfrotto-stativ för belysning av scen och Martin Audio Line Array med Martin Audio bashögtalare. För att underlätta jobbet för teknikern hade vi en Roland digital mixer med iPad för styrning av ljudet.

Ute i lokalerna hade vi åtta ARRI 300+ fresneller två och två på Manfrotto golvstativ som belyste de fina bufféborden med mat och dryck. Drygt ett 10-tal LED-kannor på golvet som lös upp lokalens pelare i rött.

2019-02-04T21:53:22+01:00
Till toppen