Vi fick förtroende igen att leverera en komplett bild- och ljudlösning för Mycronic som ställde ut på Productronica 2017 som gick av stapeln i november. Monterns yta var 285 kvm och enligt våra tekniker på plats var det hallens och om inte mässans största högupplösta LED-videovägg på 21 kvm i montern.

Vi använde 84 st av våra UPADIII P2.6 (2,6 mm) från Unilumin i en 12 x 7 konfiguration som integrerades sömlöst i väggen. Bildkällan var en WATCHPAX2 mediaserver med WATCHOUT 6 för att hantera den höga upplösningen samt att vi anpassade bildmaterialet med filmer, bilder och loggor på plats.

Vår interaktiva lösning eBroschyr användes även denna mässa för iPads med en lokal server i montern som kommunicerade med våra servrar i Stockholm. Med eBroschyr-lösningen visades Mycronics produkter på flera iPads i montern. Besökarna hade 21 produkter att välja och läsa om. De produkter som var av intresse markerades och skickades via mejl till besökarna. Efter mässan fick Mycronic en rapport med uppgifter om besökarna och vilka produkter de valt. Enkelt att följa upp för de produktansvariga efter mässan. Inga tryckta produktbroschyrer och produktblad.

Ute i montern fanns det skärmar från 22″ upp till 55″ vid deras produkter och demostationer, alla var Samsung PRO LED-skärmar. Till de stående 46″ skärmarna använde vi mediaspelare från BrightSign för att visst bildmaterial skulle synkroniseras. Övriga skärmar använde sina inbyggda mediaspelare eller dator som bildkälla.

Uppe i trossen placerades flera QSC K10 högtalare med möjlighet att välja vilket område av montern där ljudet skall höras beroende om det var under mässan eller vid VIP-eventet i montern.  På dagarna spelades ljud från mediaservern för LED-videoväggen och vid VIP-eventet var det tal via trådlös mikrofon och musik som spelades upp.

Installation och demontering sköttes av två stycken tekniker varav en även fanns på plats under mässan för att ta hand om kunden och tekniken.

Kontakta oss för att hyra lösningar till mässa, event, möten, konferens och produktlansering. Hyra UPADIII by Unilumen