Vi fick åter förtroende att leverera en komplett bild-, ljud- och ljuslösning med scen, backdrop och tekniker på plats för Audi och deras VIP-event när alpina världscupen kom till Stockholm och Hammarbybacken. Audi finns på promenadavstånd från skidbacken vilket är unikt.

Årets tävling arrangerades direkt efter Alpina VM i Åre. Efter tävlingen kom både Frida Hansdotter och André Myhrer till Audi som bl.a. intervjuades på scenen med prisutdelning. Årets överraskning var att André Myhrer tog fram gitarren, han både spelade och sjöng med bandet. Det var ett lyckat slut på dagen för alla.

Vi levererade en 24 kvm scen med matta, framtagen tryckt backdrop bakom scenen, sex fresneller från Minuette på Manfrotto-stativ för belysning av scen, två 95″ skärmar och Martin Audio Line Array med Martin Audio bashögtalare. För att underlätta jobbet för teknikern hade vi en Roland digital mixer med iPad för styrning av ljudet och trådlösa mikrofoner från AKG samt flera mikrofoner för sångare och alla instrumenten.

Ute i lokalerna hade vi 10-tal ARRI 300+ fresneller två och två på Manfrotto golvstativ som belyste de fina bufféborden med mat och dryck. Drygt ett 10-tal LED-kannor på golvet som lös upp lokalens pelare i rött.