Vi ställde som vanligt ut på EXPOdagen som i år var den 6 december. Där visade vi upp fyra lösningar i montern med vår röda färg som bakgrundsbelysning med Color Kinetics LED-armatur. Enkätlösning via en iPad. MultiTouch-lösning med Windows 8 och Angry Birds Star Wars.

Skärmvägg 110″ med fyra 55″ PRO LED-skärmar med 5 mm kant som visade ett bildspel med nio av våra leveranser med beskrivande text som deltog i vår tävling.

Tävlingslösning bestod av en Panel-PC med pekskärm där de nio tävlingsalternativen som deltagarna röstade på och sedan motiverade sitt val, de sex senaste svaren visades på en 55″ PRO LED-skärm i ståendeformat.

De nio tävlande montrarna var martin&servera på Gastronord 2012, NYX på Skydd 2012, Saint-Gobain på Nordbygg 2012, menigo på Gastronord 2012, Trafikverket på Logistik & Transport 2012, Siemens på Scanautomatic 2012, Ramirent på Nordbygg 2012, Hyundai på Stockholm Centralstation och Svensk Byggtjänst på Nordbygg 2012.

En jury bestående av 13 medarbetare från oss har valt fram följande vinnare och vinnarnas motivering av sitt val av monter. Det blev totalt fem vinnare enligt nedan.

1:a plats:
Carina Kervefors, Dohrns Exhibtions & Events – NYX på Skydd 2012
”Ren, enkel och stilren design med tydliga budskap”

2:a plats:
Daniel Qvarforth, Expoline – Hyundai på Stockholm Central
”I tiden, grönt, skönt och stilren”

Krister Berg, Sture Exhibtions & Events – Hyundai på Stockholm Central
”Superkreataiv lösning med tuff teknik i snygg miljö”

3:e plats:
Emelie Carlsson, PEN Interiör – Trafikverket på Transport & Logistik 2012
”Snygg monter där man kombinerat teknik med design, färgerna lyfter fram kundens varumärke på ett snyggt och stilrent sätt”

4:e plats:
Hans Rosén, Schneidler Grafiska – Hyundai på Stockholm Central
”Att få folk att Gilla kan vara genvägen till att Vinna”