Högtalare Vägg & Tak

///Högtalare Vägg & Tak
 • Små kompakta passiva infällningsbara högtalare, perfekt för tal eller musik. Högtalaren innehåller ett 50mm högtalarelement perfekt för applikationer med klart och rent ljud och det är ont om plats samt att högtalare inte skall synas så lite som möjligt. Med ett hål på 85 mm i diameter försvinner högtalare och klarar praktiskt taget alla installationsutmaningar. Finns i en storlek 130 x 100 x 100 mm (H x B x D) samt i vit.

  Produktblad

  Details

 • Små kompakta ljud kraftfulla passiv högtalare, perfekt för tal eller musik på mindre yta eller i bakgrunden. Högtalaren monteras på vägg. Justerbar vinkel av högtalare med väggfästet. Finns i svart och i vit. Modell: ATEO2

  Produktblad

  Details

 • Kraftfull passiv högtalare, perfekt för tal eller musik. Högtalaren innehåller två baselement och ett diskantelement perfekt för applikationer med klart och rent ljud och man skall täcka stora ytor. Med det flexibla Arm Mount-systemet klaras praktiskt taget alla installationsutmaningar. Finns i tre storlekar samt i svart eller vit.

  Produktblad

  Details

 • Små kompakta ljud kraftfulla passiv högtalare, perfekt för tal eller musik på mindre yta eller i bakgrunden. Högtalaren monteras på vägg. Justerbar vinkel av högtalare med väggfästet. Med Manfrotto-klämma monteras de i tross och rör. Finns i svart och i vit. Modell: SM31-EZ.

  Produktblad

  Details

 • Kraftfull passiv pendelhögtalare, perfekt för tal eller musik. Högtalaren hängs i vajer från tak eller tross, perfekt där det väggar eller golvstativ fungerar. Ju högre högtalaren kommer desto mer sprids ljudet. Finns i olika storlekar även som subwoofer samt i svart och i vit.

  Produktblad

  Details